2012

Om denne side

Bedreinnovation.dk giver dig mulighed for at følge og bidrage til udvælgelsen af hvilke områder de Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS) skal satse på, når de udvikler ny viden og service til danske virksomheder i årene 2013-2015.

GTS-institutterne indgår resultatkontrakter med Rådet for Teknologi og Innovation (RTI), hvor rådet medfinansierer udvikling af ny viden til danske virksomheder.

Rådet investerer ca. 300 mio. kr. årligt i disse resultatkontrakter. Her på sitet kan du læse korte beskrivelser af forslag til aktiviteter i resultatkontrakterne for 2013-2015.

Frem til d. 15. juni 2012 har det været muligt at bidrage med kommentarer, og du har mulighed for at finde kontaktpersoner på forslagene.

De godt 2000 kommentarer, der blev afgivet i løbet af de to måneder debatten varede har givet GTS-institutterne inspiration til at forbedre deres forslag og vil samtidig være med til at hjælpe RTI med at prioritere hvilke forslag, der skal have støtte til at blive ført ud i livet.

Leder du efter noget bestemt, kan du enten selv indtaste søgeord i søgefeltet på siden, eller du kan navigere ind på forslagene opdelt under institutternes navne eller under emner.
Har du kommentarer til sitet, er du velkommen til at skrive til knj@fi.dk

Log ind for at kommentere

Send denne side til en ven

Tidligere år

Se hvilke aktiviteter, der blev sat i gang i perioden 2009-2012